telefoon

Dag en nacht bereikbaar

010 419 08 72

Uitvaartverzorging Dordrecht

Uitvaartverzorging in Dordrecht

Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid

Zoek je een specialist in uitvaartverzorging in regio Dordrecht? Conceptuitvaart, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet, is al ruim 25 jaar een begrip op het gebied van uitvaartzorg in Rotterdam en omstreken. Of het nu een crematie of een begrafenis betreft: wij realiseren een uitvaart op maat die volledig wordt afgestemd op zowel de wensen van de overledene en nabestaanden als het beschikbare budget.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Persoonlijke uitvaartverzorging in Dordrecht en omstreken

Na het overlijden van een dierbare dienen er vele zaken op een juiste manier te worden geregeld. Als specialist in uitvaartverzorging, gevestigd nabij Dordrecht, proberen wij de nabestaanden op zoveel mogelijk gebieden te ontzorgen. Wij bieden als begrafenisondernemer persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject, evenals een luisterend oor. Ook beschikken wij over een eigen rouwcentrum, waar nabestaanden op hun eigen tempo en in alle rust en privacy afscheid kunnen nemen van de overleden dierbare, voordat de begrafenis in regio Rotterdam plaatsvindt.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Conceptuitvaart, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet, nabij Dordrecht, biedt kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en bovenal uiterst persoonlijke uitvaartverzorging aan. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een (budget)uitvaart in Dordrecht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Bel naar 010 419 08 72 of stuur een e-mail naar info@conceptuitvaart.nl.