telefoon

Dag en nacht bereikbaar

010 419 08 72

Uitvaart Rotterdam

Uitvaart in Rotterdam

Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid

Wil je een uitvaart organiseren in Rotterdam en zoek je een betrouwbare uitvaartondernemer die vele jaren ervaring heeft in het aanbieden van uitvaartverzorging? Conceptuitvaart is een deskundige uitvaartondernemer, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet, met ruim 25 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen, hebben wij vele nabestaanden op persoonlijke wijze begeleid en ondersteund na het overlijden van een dierbare. Onze werkwijze karakteriseert zich door transparantie, betrokkenheid en persoonlijk contact. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze uitvaartzorg in Rotterdam? Wij vertellen je graag meer.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Een uitvaart in Rotterdam organiseren met behulp van een ervaren uitvaartondernemer

Als specialist in uitvaartzorg, helpen wij je graag met het organiseren van een uitvaart in regio Rotterdam. Als begrafenisondernemer dragen wij zorg voor een groot scala aan zaken die komen kijken bij het organiseren van een uitvaart in Rotterdam, bieden je de juiste, persoonlijke begeleiding aan en realiseren samen een waardig, memorabel afscheid van jouw overleden dierbare. Onze uitvaartzorg in Rotterdam en omgeving is een A-tot-Z-dienstverlening, wat betekent dat wij ons als uitvaartondernemer ontfermen over de gehele uitvaartverzorging. Zo dragen wij bijvoorbeeld zorg voor de praktische zaken die komen kijken bij het overlijden van een persoon, waaronder het contact met de verzekeringsmaatschappij. Ook kunnen wij ons – in eigen beheer – ontfermen over het drukwerk, repatriëring, rouwvervoer, verzorging, kleden en opbaren.

Persoonlijke uitvaartzorg in Rotterdam: complete uitvaartverzorging op maat

Wij bieden bovendien persoonlijke begeleiding aan gedurende het gehele traject van de uitvaartzorg: van het kennismakingsgesprek tot aan de dag van de uitvaart in Rotterdam of omstreken, zoals een uitvaart in Crooswijk. Ook na deze periode is er een mogelijkheid tot evaluatie en het ontvangen van ondersteuning. Als uitvaartondernemer in Rotterdam, gespecialiseerd in complete uitvaartverzorging op maat, beschikken wij tevens over een eigen rouwcentrum. Op deze locatie kunnen nabestaanden op eigen tempo en in alle rust en privacy afscheid nemen van een overleden partner, familielid, vriend of kennis.

Neem een ervaren uitvaartondernemer uit Rotterdam in de arm

Dien je een begrafenis of uitvaart in Rotterdam te organiseren en wil je weten wat wij als uitvaartondernemer voor je kunnen betekenen op het gebied van uitvaartzorg? Conceptuitvaart in Rotterdam-Hoogvliet is dé specialist in uitvaartverzorging in Rotterdam en omstreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 419 08 72 of een e-mail te sturen naar info@conceptuitvaart.nl. Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden van uitvaartverzorging in Rotterdam.