telefoon

Dag en nacht bereikbaar

010 419 08 72

Begrafenisondernemer Dordrecht

Begrafenisondernemer in Dordrecht

Nazorg: Ook na de rekening hoort u nog van ons
Uitvoering: Mooi afscheid en een goed luisterend oor
Service: Komen dagelijks bij je langs – van begin tot einde uitvaart. Hoog persoonlijk contact en betrokkenheid

Ben je op zoek naar een betrouwbare begrafenisondernemer nabij Dordrecht? Conceptuitvaart, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet, is een uitvaartondernemer met ruim 25 jaar ervaring op zak. Wij zijn ons ervan bewust dat ieder afscheid uniek is. Daarom bieden wij te allen tijde uitvaartverzorging op maat aan. Bij het organiseren van de uitvaartdienst en begrafenis, houden wij maximaal rekening met de wensen van de overledene en nabestaanden.

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening?

Een ervaren begrafenisondernemer nabij Dordrecht

Als begrafenisondernemer verlenen wij onze diensten in Dordrecht, Spijkenisse, Rotterdam en omstreken. Het garanderen van transparantie en het aanbieden van persoonlijke, betrokken begeleiding, staan bij ons hoog in het vaandel. Als je kiest voor onze diensten omtrent uitvaartverzorging, ontzorgen we je dan ook waar mogelijk. Zo dragen wij zorg voor alle praktische zaken die geregeld dienen te worden na een overlijden. Denk hierbij niet alleen aan contact met verzekeringen, maar ook aan zaken als het regelen van rouwvervoer en het druk werk.

Informeer naar de tarieven van een begrafenis op maat

Conceptuitvaart in Rotterdam-Hoogvliet is een betrouwbare begrafenisondernemer nabij Dordrecht die de mogelijkheid aanbiedt voor het realiseren van een uitvaart naar uw budget in Dordrecht of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten die hierbij komen kijken? Stuur dan een e-mail naar info@conceptuitvaart.nl of bel naar 010 419 08 72.